Mermus R

Mermus R
Geboortedatum: 1994
Geslacht: Diepvries
Kleur: Bruin
Stokmaat: 1.69 m
Stamboek: KWPN, Selle Francais
Afstamming: Burggraaf x RAMIRO Z (G.RAMIRO Z)
Mermus R

KWPN, ISH (fokken familie 900) Awarded met de prestigieuze 'keur' predikaat. Mermus R geeft veel van de ontwikkeling en show jumping capaciteit aan zijn nakomelingen. Alle het toepassingsgebied in de wereld en een solide conformatie doorgeven, zet Mermus R zijn stempel op de komende generaties. Fokken van waarde voor de show jumping: 135.
Een fantastische moederlijn van Groningen en vijf prestaties hengsten in een rij: dit is de genetische kracht van Mermus R, een top vader die op talent, zorgvuldigheid en atletisch, een echte opvolger van zijn wereld beroemde vader verstrijkt.

Zijn dam, DW Termie, is onder Roelofs neusje van de zalm. Ze is ook de dam van de hengsten Odermus R en Dirsch R. Onder paarden zijn de Dermie lijn heeft de internationale springpaarden G Adermie, C Adermie, F Termie, Jean, Matsuru de Joker, La Belle de Jour en Toys R Us.

Mermus R produceert aardige bewegende paarden met goede temperaturen. Ze zijn rechthoekig, aantrekkelijke, goed ontwikkelde gevormde bevleesdheid en goede hoogte. Ze volwassen een beetje laat. Mermus R nakomelingen zijn indrukwekkende rechters en toeschouwers zowel jarenlang nu op mare selecties en wedstrijden te springen. Deze nakomelingen hebben een fantastische opstijgen en overvloedig talent. Ze springen heel zorgvuldig en met uitstekende achtervoet techniek.

De eerste Mermus R nakomelingen hebben aangetoond in grote internationale wedstrijden. Rubert R springt op het hoogste niveau met Peter Charles en Mylene Diedrichsmeier wint een heleboel prijzen met haar Roelofs gefokt Anuberta (Mermus R x Joost). Een van de meest indrukwekkende jonge internationale Toon jumpers is de Mermus R nakomelingen Talent, bereden door Nina Fagerstrom uit Finland. Andere Mermus R nakomelingen die internationaal Toon omvatten Ramazotti, Rembrandt, Salerno en Santana.

Op de Expo Talent verkoop, Violet (Mermus R x Pablo, € 110.000), winnaar van de evaluaties van de kwaliteit voor five-year-old tonen jumpers op CSI Twente in Geesteren en exclusieve (Indoctro x Mermus R, € 175000) behoorden tot de duurste paarden geveild. Holger Hetzel van veiling werd een Elmshorn x Mermus R verkocht voor € 420.000. De Zangersheide goedgekeurd hengst die Within Temptation tot de elite collectie van Paul Schockemöhle van PSI veiling behoorde.

 

€ 125,- per rietje ( worden per 10 rietjes verkocht )

Contactgegevens

Leo Brouwer
+31 (0)6 12 720 084
leo@stalbrouwer.com

Marthijs Brouwer
+31 (0)6 30 551 138
marthijs@stalbrouwer.com

Stal Brouwer
Achter ‘t Hout 17
9461 TH Gieten